Haber

Malatya Arguvanspor, Ankaragücü maçında Malatya ve Arguvan’ı temsil edecek

Ziraat Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turu’nda Süper Lig ekibi Ankaragücü ile karşılaşan Malatya Arguvanspor Teknik Müdürü Okan Kopan, “Ziraat Türkiye Kupası maçında Malatya ve Arguvan’ı çok iyi temsil edeceğimize inanıyoruz.”

Ziraat Türkiye Kupası 2. ön eleme turunda Serik Belediyespor’u penaltılarla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turuna yükselen Malatya Arguvanspor, 3. Turda karşılaşacağı Süper Lig temsilcisi Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde karşılaşacakları maçlara hazırlık yaptıklarını belirten Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan, 1 Kasım Perşembe günü Eryaman Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Malatya ve Arguvan’ı çok iyi bir formda temsil edeceklerini belirten Kopan, “Rotasyona açık bir takımımız yok ancak Ziraat Türkiye Kupası’nda iki turu atladık. Oyuncularım takdire şayan bir çaba gösteriyor. İki kere koridorda mücadele ediyoruz. 3. tura çıktığımızda harika bir lig takımıyla karşılaştık. Böyle bir eşleşme bekliyorduk. Bunun da elbette avantajları ve dezavantajları var. Kura çekiminde birkaç maç daha rahatlıkla kazanabileceğimiz takımlar olabilirdi ama Ankaragücü ile olan maçımız reklam açısından bize çok faydalı oldu, “Oyuncularımız için önemli bir motivasyon oldu” dedi.

Hiçbir şekilde kupa maçına teslim olmayacaklarını belirten Kopan, “Duyarlı bir teknik ekibe, genç ve güçlü futbolculara sahibim. Her maç sonuna kadar maksimum motivasyonla elimizden gelen gayreti göstermemiz lazım. Bunu yapabilecek güce ve potansiyel oyuncuya sahibiz. Her hafta yeni bir oyuncumuz çıkıyor. Onlar da çıkıyor ve bize ciddi anlamda katkı sağlamaya başladılar. Bir kaç ligde çok daha dominant oynayan bir Arguvanspor yaratmayı planlıyoruz. Haftalardır maçın her dakikasını iyi değerlendiriyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. Bu konuda ümitliyiz. Arguvan’dayız, Malatya’dayız, başka yerlerde de varız. “Şehirlerdeki hemşerilerimizin bize maddi ve manevi destek vermelerini bekliyoruz. Skor ne olursa olsun herkesin bu takıma ve bize inanması gerekiyor. Terimizin son damlasına kadar Malatya Arguvanspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Teknik Direktör Kopan, “10 günde 3 maç oynadık. Seyahatlerimiz uzun sürdü ama oyuncularımız bunun üstesinden büyük bir başarıyla geldi. Potansiyeli olan bir takımız, biz Sezon başından beri zamana ihtiyacımız olduğunu söylüyoruz. Her hafta bize ne getireceklerini bilmiyoruz. Rakiplerimiz değişken oyun tarzları sergiliyor. Her hafta eksiklerimizi geliştiriyoruz. Sahaya farklı bir şekilde çıkabiliriz. Formatımızı her rakibe göre karşılaştırır ve oyun sırasında taktiklerimizi değiştiririz. Bizim için her maç final, zor bir gruptayız. Maçlarımızda çok iyi motive olmamız gerekiyor. “Bu istek ve arzuyu devam ettirmeliyiz. keşke her hafta final maçı yapsaydık” dedi. – MALATYA

haber-cayiralan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
Başa dön tuşu